All-in-one

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Pentru mulți dintre noi, ideea de tehnologizare vine la pachet cu teama de a avea prea multe gadget-uri care, deși ar facilita cu mult desfășurarea activităților specifice afacerii noastre, ar fi mult prea multe, greu de folosit și cu riscul de a apărea nenumărate probleme tehnice. În acest sens, am elaborat un mecanism care să înglobeze functionalitatile tuturor acestor aparate de care este atât de mare nevoie în industria HoReCa, și anume, un PC de tipul all în one.

 

Funcții multiple într-un singur produs

Un astfel de produs inovativ are ca principal scop preluarea, parțial sau în totalitate, a unor sarcini specifice personalului angajat în vederea sporirii vitezei cu care se desfășoară lucrurile în incinta unei astfel de afaceri, indiferent de dimensiunile la care se situează aceasta. Altfel spus, oferă posibilitatea de a elimina cozile interminabile sau timpul de așteptare mult prea mare, prin simpla implementare a unui sistem care să le ofere clienților posibilitatea de a plasa singuri comenzi doar prin apăsarea câtorva taste.

Întreg procesul de a comanda este astfel în mâinile clientului, el fiind cel care selectează produsele, face modificările dorite, dar efectuează și plata tot în acest moment, sistemul fiind dotat cu terminali care să permită atât plata cu cardul, cât și numerar. În acest mod, timpul pe care l-ar fi pierdut așteptând că altcineva să realizeze aceste acțiuni îl valorifică spre a se bucura de produsele primite, experiența fiind cu mult îmbunătățită.

 

Simplu, compact, eficient

Mai mult decât atât, ne-am dorit să aferim variante de pc all în one compacte, care să nu necesite prea mult spațiu și să nu presupună foarte multe fire în jurul lui. Așadar, computerul vine de multe ori sub forma unui ecran touchscreen, conectat la o unitate de baza, de dimensiuni variabile, care să aibă nevoie doar racordarea la o sursa de curent electric. Oferă astfel posibilitatea de a fi amplasat în orice punct, eficientizând utilizarea lui. De asemenea, au fost elaborate în ideea de a avea o compatibilitate perfectă cu programele de gestiune S2S Imperial, creând astfel un sistem complet de management, extrem de util, la costuri minime, în raport cu seria de avantaje pe care le presupune.

 

Soluții pentru toate nevoile

La S2S găsiți o variantă de PC all in one care să se plieze întocmai pe nevoile pe care le aveți la nivelul companiei pe care o dețineți. Fie că este vorba de un restaurant, un bar, fast food sau magazin, există un model care să vă ajute să vă dezvoltați afacerea. O astfel de investiție nu doar că ar ușura și ar fluidiza munca din interiorul localului, dar mai mult decât atât, ar avea un impact pozitiv și asupra experienței clienților. Așadar, aveți garanția că evoluați pe ambele planuri, având posibilitatea de a elabora un sistem de management mai bine pus la punct, fară riscul de a aglomera spațiul cu nenumărate variante ale unui pc all one, care să îndeplinească însă doar o funcție unică.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește