Calculatoare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Pentru afacerile la început de drum sau pentru cele care pur și simplu își doresc să testeze efectele pe care le-ar avea implementarea unor aparaturi menite să faciliteze interacțiunea cu clienții și să le îmbunătățească experiența acestora, există varianta de calculatoare refurbished. Acestea reprezintă sisteme moderne și inovative, la prețuri avantajoase, cu ajutorul cărora, o parte semnificativă din sarcinile specifice personalului sunt preluate, parțial sau în totalitate, de către un computer, facilitând și fluidizând traficul din incinta spațiului în care a fost amenajat.

 

Calculatoare refurbished

În ideea de a oferi oricărui proprietar de business din zona HoReCa posibilitatea de a testa în ce mod i-ar putea ajuta afacerea adoptarea unui astfel de sistem, am introdus și opțiunea de a opta pentru calculatoare recondiționate, care beneficiază de toate functionalitatile unuia nou, la prețuri mult mai reduse.

 

Ușor de folosit

Acestea sunt gadget-uri de dimensiuni mici sau medii, care, prin conectarea la un ecran touchsreen, poate deveni cu ușurință un punct de sprijin pentru personalul mult prea aglomerat. Cu alte cuvinte, implementarea unui astfel de sistem permite fiecărui client în parte să se transforme în propriul picker. Prin simpla apăsare a unor taste, el este cel care selectează produsele dorite, face mențiuni suplimentare, plasează comanda și, în final, o achită; sistemul fiind dotat cu zone special destinate plății cu cardul sau numerar. Întreg procesul, care în condiții normale ar fi durat zeci de minute, este limitat acum la câteva secunde. Acest lucru ar putea avea repercusiuni pozitive nu doar asupra sistemului complet de management intern, dar și asupra experienței clienților.

Dimensiuni modeste

Este un aparat extrem de compact ce permite plasarea lui în orice punct în care aveți nevoie de un POS. De asemenea, majoritatea variantelor pe care noi le deținem sunt extrem de silențioase, fiind prevăzute cu un sistem de răcire ce nu presupune un ventilator. De asemenea, nu se limitează doar la conectarea cu un ecran, ci poate fi utilizat și împreună cu o tastatură programabilă, cu scannere de coduri de bare sau chiar ca accesoriu pentru casa de marcat sau sertarele cu bani.

 

Profită de pe urma tuturor avantajelor

Dincolo de aceste aspecte, acest tip de calculatoare refurbished au fost special gândite pentru a funcționa împreună cu programele noastre de gestionare a afacerilor – Imperial. Fie că dețineți un hotel, restaurant, bar, fast food, service, magazin de mari sau mici dimensiuni sau chiar un chioșc, odată cu achiziționarea aparaturii, puteți opta și pentru implementarea unuia dintre aceste programe, sau a unor combinații între acestea. Astfel beneficiați de întregul serviciu oferit de S2S, ceea ce aduce cu sine o serie de avantaje practice și organizatorice, economisind timp, bani și efort și, nu în ultimul rând, eliminând erorile umane.

Toate acestea le puteți dobândi la prețuri extrem de avantajoase, dacă alegeți să achiziționați calculatoare recondiționate. Astfel că, nu va fi nevoie de bugete exorbitate pentru a putea manageria într-un mod simplu și eficient o afacere din industria HoReCa.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește