Cântare și platforme

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Cu siguranță că cu greu se mai găsește magazin care să nu dispună de cântare cu ajutorul cărora clienții să își monitorizeze cantitățile produselor pe care le adaugă în coșul de cumpărături. Însă această facilitate nu se obține atât de ușor, partea dificilă revenindu-i proprietarului care este nevoit să stabilească, încă din etapa incipientă, care dintre sutele de variante disponibile pe piață se potrivește magazinului pe care îl deține.

Tocmai pentru a veni în sprijinul acelora dintre dumneavoastră care întâmpinați dificultăți în luarea acestei decizii, am conturat o gamă variată de cântare electronice, care să se poată racorda la toate celelalte sisteme prezente în incintă prin implementarea programelor noastre, Imperial, de gestionare a afacerilor, indiferent de natura lor. Astfel aveți garanția că achiziționați un model care să servească întocmai scopului pentru care îl necesitați și care este totodată compatibil cu restul softurilor pe care le dețineți.

 

De ce este important un cântar în magazin?

Transparența este una din principalele caracteristici pe care clienții o caută la orice brand cu care iau contact. Astfel că, simt nevoia să aibă întotdeauna la cunoștință fiecare detaliu pe care îl posedă un produs sau serviciu. Cantitatea reprezintă cu atât mai mult un factor după care se ghidează în momentul luării unei decizii de cumpărare și, de aceea, se resimte o puternică nevoie de a monitoriza acest aspect încă dinainte să fie nevoit să achite. Așadar, abordarea clasică, în care cântarul era amplasat la casa de marcat, nu mai reprezintă o soluție viabilă pentru tot mai mulți clienți. În plus, în cazul în care se află în imposibilitatea de a verifica acest aspect, nu își mai pot gestiona în mod eficient bugetul și se vor simți limitați, renunțând la ideea de a cumpăra produse pe care nu le poate cântări, sau orientandu-se către alt magazin care le oferă această posibilitate.

 

Particularitățile cântarelor comerciale S2S

Desigur că în oferta noastră de cântare comerciale avem opțiuni atât pentru magazine foarte mici, medii și foarte mari, supermarketuri și hipermarketuri.

În cazul magazinelor mici, un cântar electric cu platformă, fară imprimantă, care să fie plasat într-un punct în care clienții au acces la el este varianta ideală. Acestea dețin funcția de afișare preț, ceea ce reprezintă cel mai important aspect când vine vorba de un astfel de produs. De asemenea, toate cântarele S2S permit conectarea la un computer, sisteme POS, case de marcat sau sertare cu bani. De asemenea, se pot asocia cu sistemele de gestiune S2S preexistente în magazin, pentru a facilita cu atât mai mult monitorizarea activităților.

În cazul magazinelor de mari dimensiuni, sunt mai potrivite cântarele electrice cu etichete. Acest lucru elimina câteva etape din procesul de cumpărare din fața casei de marcat, furnizând coduri de bare unice pentru produsul și cantitatea selectată, în final fiind necesară doar scanarea acestuia. La fel ca cele de mici dimensiuni, au posibilitatea de conectare cu mecanisme adiacente și permit funcționarea ideală a aplicațiilor S2S, ca parte integrantă din întregul sistem de gestionare.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește