Etichete

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Etichetarea corectă și eficientă a produselor este un proces pe cât de banal pare, pe atât de important în vederea organizării optime a experiențelor din magazin; dar este și un factor esențial în procesele de contabilizare și gestionare a afacerii la nivel intern.

 

Informația scrisă are cea mai mare putere în mediile aglomerate și agitate

Clienții vor căuta întotdeauna cât mai multe informații cu privire la un produs înainte de a-l adăuga în coș și, de aceea, o etichetă termoadeziva sugestivă, cu informații bine fundamentate va reprezenta un plus semnificativ care poate afecta decisiv decizia de cumpărare. Acestea sunt cu atât mai utile în spațiile extrem de mari și aglomerate, în care personalul este într-o cursă continuă și nu poate oferi detalii suplimentare despre produse. Eticheta devine astfel principalul punct de sprijin și informare și, este foarte important să se acorde o atenție sporită modului în care sunt realizate și poziționate.

 

De ce sunt indispensabile etichetele într-un magazin?

Lipsa etichetelor nu doar că nu este acceptată din punct de vedere legal, dar ar aduce cu sine o serie de nereguli imposibil de gestionat. Altfel spus, eticheta termică reprezintă o bază informațională indispensabilă în cazul oricărei categorii de produs, iar lipsa ei ar conduce la o stare generală de confuzie generată de dezinformare. În plus, sunt un etalon al organizării și în consecință, de ele depinde în mare măsură modul în care afacerea este gestionată. Cu alte cuvinte, etichetele autoadezive pot fi văzute ca un canal de comunicare între companie și client care, dacă prezintă interferențe de orice natură, poate degrada semnificativ relația dintre cele două entități.

 

Cumpără mai mult, plătește mai puțin

La S2S, pe lângă toate aparaturile și programele pe care le oferim la cele mai bune prețuri de pe piață, ne dorim să completăm oferta și prin furnizarea de accesorii și elemente adiacente care să servească îndeplinirii proceselor vizate de cele dintâi. Astfel că, etichetele, element esențial pentru imprimante, sunt asigurate în ofertă la cele mai bune prețuri. Mai mult, avantajul se concretizează mai ales în punctul în care cantitatea crește. În acest caz, cu cât lungimea rolei este mai mare, cu atât prețurile vor fi mai scăzute. Altfel spus, prețul și cantitatea sunt invers proporționale, ceea ce vine în beneficiul clienților noștri, oferind cantitate și calitate la costuri minime.

 

Etichete termice prelucrate prealabil

Eficiența este valoare de bază după care ne ghidăm în conturarea produselor și programelor S2S. Acest detaliu nu este neglijat nici în cazul etichetelor termice. Pentru a facilita cât mai mult procesul de aplicare a lor, am configurat role de etichete autoadezive pre tăiate în dimensiuni standard. Acest lucru permite transferarea direct pe materialul ce îi va servi drept suport, fără să fie necesară utilizarea altor instrumente de tipul foarfecilor sau a ribonului.

Cu ajutorul soluțiilor S2S Technologies iți poți derula activitatea într-un mod mult mai eficient, astfel că merită să profitați de pe urma tuturor avantajelor aduse.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește