Imprimante etichete

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

În industria de retail există o multitudine de procese fară de care nu s-ar putea ajunge la finalitatea dorită, deoarece reprezintă niste pași esențiali spre a furniza servicii de cea mai bună calitate. Unul dintre aceste procese îl reprezintă și etichetarea produselor care, la o primă vedere, ar putea părea un element nesemnificativ. Însă, la o analiză mai amănunțită se poate concluziona faptul că lipsa acestuia ar putea conduce la erori de sistem care s-ar răsfrânge cu precădere în experiență clientului, al cărui percepție despre afacerea în cauza poate fi grav afectată.

Tocmai pentru a evita astfel de cazuri indezirabile, este foarte important că, în calitate de deținător a unei afaceri pe acest palier, să realizezi de la bun început o serie de investiții indispensabile activităților uzuale, printre care și imprimante etichete. În acest sens, la S2S propunem trei variante profesionale de astfel de aparaturi, care să servească drept liant în vederea comunicării eficiente cu clienții, la acest nivel.

 

Imprimantă etichete TSC DA200

Modelul TSC DA200 este una dintre variantele care dețin setul complet de caracteristici de care ar trebui să dispună un astfel de produs. Nu doar că se pliază excelent pe nevoile existente în domeniul retail, însă poate fi folosită cu succes și în contexte distincte. Este un aparat extrem de rezistent în fața uzurii mecanice și a hiper-utilizării, ceea ce îl face o investiție pe termen lung. În plus, dispune de o serie de opțiuni ce îl fac cu atât mai indispensabil. Propune două variante de rezoluție de printare, de 203 și 300, la o viteza maximă de 127 respectiv 102mm/sec ceea ce garantează nu doar calitatea imprimării ci și o viteză de furnizare a etichetelor la capacitate maximă.

 

Imprimantă etichete TSC TE200

Modelul TSC TE200 este varianta standard pe care noi o propunem la această categorie de produs. Cu alte cuvinte, deținând-o dispui de calitate, viteza și durabilitate, toate acompaniate de prezența a unui procesor inteligent de 400Mhz, 16MB DRAM și 8MB de memorie Flash, ceea ce asigură rapiditate de reacție. Rezoluția la care aceasta printează este de 203 dpi la o viteză de 152mm/s, în timp ce lățimea maximă de printare pe care o poate acoperi cu succes este de 108mm. Mai mult decât atât, permite utilizarea riboanelor de până la 300 de metri, ceea ce se va reflecta într-un cost mai scăzut, dat fiind că lungimea acestora este invers proporțională cu prețul.

 

Imprimantă etichete GK420

Modelul GK420 este, spunem noi, cel mai performant și atractiv dintre toate, deoarece combină funcționalități practice cu aspecte estetice în linii moderne, fiind compactă, subțire și foarte ușor de utilizat. Mai mult, dispune de trei interfețe de conectare, ceea se asigură nu doar rapiditate de printare, cât și detectarea și scanarea imediată a materialelor, crescandu-i eficiența.

Aceste produse au fost special configurate spre a servi diferitor scopuri, personalizate în funcție de natura companiei în care vă fi folosită și, astfel, vă veți putea găsi cu ușurință un model care să îndeplinească în totalitate nevoile dumneavoastră.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește