Imprimante

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Pentru fiecare afacere din domeniul retail sau din industria HoReCa este foarte important că procesele logistice, documentația, cât și toate elementele legate de contabilitate să fie foarte bine puse la punct. Cu toate acestea, pe lângă astfel de aspecte, la fel de important este și modul în care sunt materializate. Pentru o calitate cât mai desăvârșită a materialelor tipărite, de la facturi, la chitanțe, bonuri sau note de plată, vă propunem o serie de imprimante termice care să le furnizeze în cel mai scurt timp și cele mai bune condiții.

 

Volum mare de tipărituri în timp record

În medii în care viteza de lucru joaca un rol esențial, cum sunt cele din industria HoReCa, etapele ce trebuie urmate în vederea livrării celor mai bune produse și servicii nu pot fi încetinite de o imprimantă ce tipărește lent elementele de care este nevoie pentru a se marca o finalitate dorită. Astfel că, fie că vorbim de hoteluri, restaurante, baruri, magazine sau orice afacere de acest tip, emiterea chitanțelor, facturilor, bonurilor reprezintă un factor fară de care desfășurarea activităților uzuale nu ar fi posibilă. De aceea este nevoie de o aparatură care să facă față nivelului ridicat de muncă la care este nevoie să funcționeze, în timp extrem de scurt, pentru a nu bloca întreg procesul comercial. Nu în ultimul rând, un produs eficient nu doar că nu ține în loc întreaga echipă, ci o ajută în vederea stabilirii unor relații favorabile cu clienții, dând dovadă de promptitudine și profesionalism la fiecare interacțiune. Noi, pentru a vă veni în ajutor, propunem o serie de produse care, pe lângă seria lungă de avantaje pe care le presupun, să îndeplinească întocmai acești factori esențiali.

 

Variante aplicabile în orice context

În gama variată de imprimante termice pe care o propunem la S2S, garantăm că există un model care să corespundă intrutotul nevoilor și așteptărilor dumneavoastră. De la opțiuni compacte, la unele mai voluminoase, prevăzute cu porturi USB sau fară, basic sau profesionale, cu sisteme wireless încorporate, rezistente la apă și praf, dotate cu autocutter, sau chiar imprimante termice portabile, la noi găsiți soluția la orice problemă pe care o întâmpinați în ceea ce privește tipărirea materialelor necesare bunei desfășurări a activităților zilnice din local. Mai mult decât atât, aceste modele se încadrează într-un interval financiar extrem de larg, reușind pe această cale să propunem variante accesibile pentru toți clienții noștri, indiferent de natură și dimensiunea afacerii pe care o dețin.

 

Flexibilitate maximă

Așadar, indiferent de numărul de tipărituri care este nevoie să fie livrat într-o zi, imprimantele termice reprezintă o bază logistică indispensabilă în ceea ce presupune activarea pe piață de retail. Astfel, indiferent de bugetul pe care sunteți dispus să îl alocați în acest sens, la S2S veți găsi cu siguranță acel model care să vă întreacă așteptările de fiecare dată când este pusă în funcțiune. Cu S2S Technologies afacerea ta este mult mai ușor de administrat!

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește