Monitoare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

În ultimii ani, tot mai multe domenii au fost acaparate de dorința de tehnologizare, în vederea facilitării activităților specifice. Ei bine, această tendință nu a ocolit nici industria HoReCa, pentru care ne dorim să furnizăm nu doar cele mai eficiente softuri de gestionare a afacerilor, ci și o serie de computere și accesorii aferente, care să ușureze implementarea acestora.

 

Tehnologizăm mâna de lucru

S2S Technologies este o echipă dornică de a îmbunătăți experiențele de pe piața de retail, oferind soluții tehnologizate problemelor de natură umană. Mai exact, se dorește să se ofere o mână de ajutor digitală pentru angajații care se regăsesc de multe ori în postura în care nu mai fac față nivelului ridicat de cereri și comenzi. Astfel, punând la dispoziție puncte special amenajate unde clienții să se ocupe individual de cererea lor, se obține o fluidizare a traficului în local, care conduce la beneficii de natură organizatorică și, implicit, financiară.

 

Monitoare touchscreen – punct de intersecție între client și local

Dincolo de aparatele ce au în vedere punerea propriu-zisă în funcțiune a programelor oferite de noi, la fel de importante sunt și punctele de contact special concepute spre a fi utilizate de către angajați, și, mai ales, de clienți. Dintre acestea, cel mai la îndemână și ușor de folosit rămâne, fară îndoială, monitorul cu touchscreen.

 

Economii considerabile de timp

Aceste monitoare restaurant inovative permit clienților să economisească timp și să își îmbunătățească întreaga experiență din local, prin simplul fapt că pot gestiona de la zero procesul de plasare al unei comenzi. Așadar, el devine singurul responsabil de forma pe care o va avea comanda finală. Acest lucru se datorează faptului că el este cel care selectează produsele sau serviciile dorite, face mențiunile suplimentare și plătește în același punct, eliminând așteptarea la cozi interminabile, dar și erorile de natura umană ce ar putea surveni pe parcurs.

 

Produse compatibile cu orice afacere

Fie că dețineți o afacere de mari dimensiuni, precum lanțuri hoteliere, restaurante, pensiuni, magazine, fast food-uri, sau chiar o mică afacere de familie, la noi veți găsi disponibile variante care să se plieze în totalitate pe nevoile și obiectivele pe care le are afacerea dumneavoastră. În configurarea ofertei noastre de monitoare cu touchscreen am ținut cont de o serie de criterii elementare pe care acestea să le îndeplinească. Dintre acestea, cele mai importante le-am considerat a fi: dimensiunea, rezoluția, versatilitatea, viteza de operare, compatibilitatea cu multiple sisteme de operare (Win XP/Vista/7, Mac OS, Linux, Android, etc.), stabilitatea și, nu în ultimul rând prețuri.

 

Opțiunile potrivite fărî compromisuri

Așadar, găsiți opțiuni potrivite pentru orice buget, care să poată face față unui număr cât mai mare de utilizări, voluminoase sau compacte, cu picioare stabile din metal sau cu sistem de suspendare, compatibile cu majoritatea calculatoarelor pe care vi le punem la dispoziție; toate acestea formând un tot unitar care să poată servi cu brio scopurilor pentru care a fost achiziționat.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește