Role hârtie

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Rolele de hârtie termică reprezintă elemente esențiale în ceea ce privește funcționarea optimă a imprimantelor termice. Acestea servesc drept suport pentru informațiile ce urmează a fi printate și, în final vor lua forma unor bonuri comerciale. Clienții se lovesc de acest sistem ce presupune utilizarea acestor mecanisme în momentul în care achită pentru produse sau servicii și se emite factură, notă de plată sau bonul. Astfel că, pentru a asigura o experiență optimă, nu este suficient că mecanismele să funcționeze ireproșabil, ci și calitatea hârtiei are un cuvânt important de spus.

 

Costuri și cantitate invers proporționale

La S2S, vrem să credem că oferim aparaturi aplicații și programe la cele mai bune prețuri de pe piață. Cu toate acestea, nu ne limităm aici și ne dorim să completăm întreaga ofertă și prin furnizarea de accesorii și elemente adiacente care să servească îndeplinirii proceselor vizate de cele dintâi. Astfel că, rolele de hârtie pentru casa de marcat, sunt asigurate în ofertă la cele mai bune prețuri. Mai mult, avantajul se concretizează mai ales în punctul în care cantitatea crește. În acest caz, cu cât lungimea rolei este mai mare, cu atât prețurile vor fi mai scăzute. Altfel spus, prețul și cantitatea sunt invers proporționale, ceea ce vine în beneficiul clienților noștri, oferind cantitate și calitate la costuri minime.

 

Hârtie pregătită pentru printare

Rolele de hârtie termică sunt pregătite în prealabil pentru a putea fi introduse imediat în imprimata incorporată în casa de marcat. Așadar, după achiziționarea lor nu mai este necesară săvârșirea niciunui procedeu suplimentar, putând fi întrebuințate imediat ce au fost scoase din ambalaj. De asemenea și modul în care sunt distribuite facilitează printarea, fiind poziționate circular, pe un sul, urmând circuitul normal al mecanismelor aferente.

 

Compatibilitate perfectă cu imprimantele S2S

Hârtia pentru case de marcat a fost concepută special spre a funcționa la capacitate maximă împreună cu imprimantele oferite de noi. Așadar, fie că optați pentru role de 57/16 mm, 57/30 mm, 80/20 mm sau 80/60 mm, aveți garanția că procesul de imprimare se va realiza impecabil. Fiecare dintre aceste patru variante a fost concepută spre a fi atribuită unui mecanism specific S2S, fie că vorbim de POS-uri pentru plata cu cardul, fie case de marcat clasice cu imprimanta inclusă. Astfel că, și dimensiunile vor varia în funcție de scopul pentru care au fost create. Toate variantele de role de hârtie termică, vin în culoare albă și permit printarea monocromă, în vederea obținerii unui rezultat de calitate înaltă, lizibil și bine delimitat de fundal.

Așadar, pentru afacerile care își doresc să aibă în vedere și cel mai mic detaliu pe care îl pun la dispoziția clienților lor, oferim produse excepționale care să facă diferența, în ultimă instanță. Grija la astfel de detalii poate reprezenta tocmai acel factor care te diferențiază de concurența și, pe o piață supraaglomerată, acesta poate reprezenta cea mai importantă armă pe care o poți deține. Alege soluțiile S2S Technologies!

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește