Scannere

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Perioada în care magazinele funcționau la capacitate maximă utilizând doar resursa umană a apus odată cu lărgirea piețelor și diversificarea nemărginită a ofertelor de produse. Din acest punct, personalul n-ar mai fi putut fizic să facă față numărului exorbitant de sarcini pe care le aveau de îndeplinit și, de aceea, a fost nevoie de implementarea unor puncte de sprijin din lumea tehnologiei. Introducerea unor scannere cod de bare a reprezentat unul dintre momentele cele mai semnificative din evoluția industriei de retail, dat fiind faptul că a eliminat introducerea manuală a codurilor, micșorând cu mult timpul pe care un client era nevoit să-l petreacă în fața casei de marcat.

 

Găsești cititoare cod de bare pentru orice afacere

Indiferent de dimensiunea și amploarea business-ului pe care îl deții, la S2S există o variantă de astfel de gadget care să se plieze în totalitate pe nevoile curente. Scannere manuale, automate, cu fir sau wireless, cu porturi de conectare, ce se racordează la priza sau cu acumulator intern, cu grade crescute de înclinare sau putere de scanare pe distanțe mari, la noi găsiți modele care să înglobeze toate aceste caracteristici.

 

Economisește inteligent utilizând scannere cod de bare S2S

Orice proprietar de afacere își dorește să facă profit cu costuri minime și noi înțelegem asta. De aceea, propunem produse care nu doar că nu necesită investiții considerabile pentru a le achiziționa, dar, mai mult, sunt extrem de ușor de utilizat. Și cum influențează acest aspect economiile în mod direct? Ei bine, nu va mai fi nevoie să acorzi un buget special dedicat instruirii personalului spre a învăța să le utilizeze. Deși sunt aparaturi moderne, cu softuri inteligente, au fost gândite în așa fel încât să poată fi utilizate fară probleme, încă de la primul contact. Și desigur că sunt poate ca cele mai îndrăgite dintre toate tehnologiile, deoarece finalitatea la care conduc este înregistrarea sumelor încasate în sistem. Cu S2S investești puțin pentru a vedea zilnic, la propriu, cum crește afacerea.

 

Scanează fară limite

Spre deosebire de alte mărci de pe piață ce întâmpină dificultăți în a fi utilizate pe diverse materiale și texturi, scannerele cod de bare S2S nu impun nicio limită din acest punct de vedere. Fie că vorbim de coduri inscripționate pe plastic, hârtie, metal, carduri de fidelitate sau coduri QR generate de telefonul mobil, scanarea va fi realizată într-o milisecundă, grăbind considerabil procesul de cumpărare. Mai mult, nici produsele extrem de voluminoase nu vor mai reprezenta un impediment, deoarece modelele noastre permit înclinarea sau chiar rotirea la intervale prestabilite, în așa fel încât să poată detecta cu ușurință codul vizat, fară a solicita prea mult efort din partea angajatului sau a clientului. În plus, pot acoperi o arie de până la 250 de metri atât timp cât este conectat la una dintre aplicațiile S2S, facandu-le practice și pentru depozite sau complexe amplasate în spatii deschise, reprezentând astfel un instrument de logistică indispensabil.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește