Sertare de bani

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Modul în care sunt gestionați și depozitați banii reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de succesul unei afaceri. În domeniul retail acest lucru nu face excepție și, de aceea, se acorda o atenție sporită în special locului în care aceștia sunt plasați în perioadele în care magazinele sunt în plină perioadă de funcționare. În acest sens, la S2S oferim variante de sertare pentru bani care să confere un grad înalt de securizare, limitând numărul persoanelor care au acces la el, printr-un sistem inteligent de închidere, manual și digital.

 

Securizare și siguranță fară limite cu S2S

Factorul financiar este cel de care tine cont cel mai mult în modul de gestionare al unei afaceri. Astfel că, am dezvoltat un sistem integral de securizare format nu doar din latura tangibilă a sertarelor pentru casa de marcat, ci și dintr-o serie de aplicații și funcții electronice elaborate în cadrul programelor de gestiune Imperial. Așadar siguranța sporită este dată atât de aspectul fizic și indestructibil produsului, realizat în totalitate din metal greu, dar și de faptul că sistemul unic dezvoltat nu permite accesul decât prin deținerea anumitor coduri sau instrumente de acces special elaborate pentru fiecare element în parte.

Garantăm astfel, prin optarea pentru sertare bani S2S, intangibilitate, indestructibilitate, durabilitate, rezistență în fata șocurilor, imposibilitate de spargere fizică sau electronică, toate dublate de lipsa totală a riscurilor.

 

Compartimentare eficientă

Felul în care sertarul este delimitat în subdiviziuni reprezintă de asemenea un factor de care să se țină cont în momentul în care se alege varianta ideală pentru un anume magazin. Așadar, ca direcții generale, e indicat să vă orientați după modele care sunt prevăzute cu compartimente distincte pentru monede și bancnote, care la rândul lor să fie organizate în așa fel încât să permită  categorizarea banilor în funcție de tipul bancnote. La S2S oferim sertare care să dispună de 4 locuri special dedicate depozitării bancnotelor și pentru monede. Astfel asigurați o gestionare eficientă și organizată, ușurând munca încasatorilor.

 

Soluțiile potrivite pentru toate contextele

S2S oferă așadar soluții nu doar în ceea ce privește eficientizarea și buna derulare a tuturor activităților zilnice specifice coordonării unei afaceri, dar mai mult decât atât este și un punct de sprijin care să vă confere securitate financiare, la costuri minime. Ne dorim astfel să furnizăm nu doar sisteme digitale de operare, ci și accesoriile necesare punerii lor în practică. De la calculatoare de mari dimensiuni, ecrane impresionante, scannere, accesorii adiacente, până la case și sertare de bani, la noi veți găsi întreg arsenalul de aparaturi tehnologice necesare unei companii ce își dorește să atingă succesul în cele mai sigure și rentabile condiții. Vrem să facem din S2S mai mult decât un simplu furnizor. Ne considerăm partener de afaceri pentru toți clienții noștri și, ne dorim să demonstrăm odată cu fiecare achiziție încheiată, că ne pasă de traseul spre apogeu pe care aceștia îl au pe termen lung.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește