Sisteme antifurt

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Vigilența și precauția sunt două caracteristici esențiale pe care ar trebui să le posede orice proprietar, indiferent de natura pe care o are afacerea sa. Este greșit să se plece de la premisa conform căreia toată lumea este corectă și, de aceea, de multe ori este necesar să se ia măsuri de siguranță suplimentare, dincolo de încrederea acordată fiecărui individ în parte. Având în minte tocmai acest raționament, am pus bazele unor sisteme antifurt care, amplasate împreună, să constituie o metodă eficientă și sigură de a-i detecta pe cei ce nu vă calcă pragul cu cele mai bune intenții.

 

Etichete autocolante

Codurile de bare imprimate pe aceste etichete au fost generate cu scopul de a limita părăsirea magazinelor cu articole neachitate. Model de funcționare este pe cât de simplu, pe atât de eficient și presupun conectarea la un sistem de alarmă. Altfel spus, de fiecare dată când un articol neinregistrat la casa de marcat părăsește incinta locului de care aparține, se declanșează o alarmă. Acest lucru ușurează depistarea intențiilor de furt și le reduce semnificativ frecvența de reușită. Sistemul este dezactivat odată cu scanarea etichetei, ceea ce îl face simplu de utilizat și prezintă un risc scăzut de a genera erori.

 

Taguri detașabile și detașator

La fel ca în cazul etichetelor, sistemul antifurt de tipul tag detașabil este conectat la un sistem de alarmă ce funcționează pe același principiu. O alarmă este declanșată în momentul în care un articol ce prezintă acest element de plastic trancende ușile magazinului. Eficacitatea acestora este cu atât mai mare cu cât desprinderea acestora este imposibilă fără un aparat realizat în acest sens, și anume un detasator. Acestea sunt mecanisme ce îndepărtează elementele specifice, dezactivând în acest mod sistemul de alarmă.

Sunt destinate în special magazinelor de mari dimensiuni, de îmbrăcăminte, încălțăminte, cadouri, librării, biblioteci, etc.

 

Porți antifurt

Unul dintre elementele cele mai importante ale acestui sistem antifurt pentru magazin este reprezentat de porțile care detectează elementul controversat și declanșează alarma. Utilizarea lor garantează eficacitate maximă, gradul de eroare tinzând spre zero. Viteza de reacție este imediată, ceea ce oferă timp suficient pentru detectarea și prinderea persoanelor cu rele intenții.

În plus, ansamblul de sistem antifurt S2S nu oferă doar beneficii în privința limitării pierderii articolelor neachitate, dar mai mult sunt și variante extrem de economice și generează avantaje multiple în acest sens. Astfel că, asigură protecție maximă împotriva acestor incidente nedorite la costuri minime și fară necesitatea dea instrui personalul în vederea deprinderii utilizării lor optime. Întreg cumulul de produse antifurt pentru magazin sunt conectate la rețeaua complexului, care, dacă funcționează pe baza programelor de gestiune Imperial, dețin o un grad de securizare ce depășește cu mult pragul mediu la care se situează majoritatea centrelor comerciale ce nu dispun de un astfel de beneficiu. Alege sistemele pe care propunem și va fi mult mai ușor să vă derulați activitatea așa cum se cuvine, fără griji și bătăi de cap.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește