UPS și baterii

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Promotii
Case de marcat compatibile
Noi instalări
Studii de caz
Noutăți
 
 

Descriere categorie

Orice complex de mici sau mari dimensiuni nu ar putea funcționa fără o sursă centrală de energie electrică, creată în așa fel încât să fie capabilă să susțină o instalație complexă fară întrerupere. Așadar, deși majoritatea centrelor comerciale sunt racordate la o sursă publică de curent electric, aceasta nu reprezintă o varianta viabilă din cauza tuturor evenimentelor imprevizibile care ar putea întrerupe sau îngreuna alimentarea. Tocmai din aceste motive este nevoie să se ia măsuri de siguranță și să se asigure și o sursă secundară, gata să o înlocuiască pe cea principală chiar și în cele mai neașteptate momente. Generatoarele UPS furnizate de S2S reprezintă o alternativă eficientă care să fie atribuită unui anumit produs tehnologic pentru a-l proteja împotriva descărcării complete, supraîncărcării sau suprasarcinii.

 

Capacitate de 360W

Varianta pe care noi o propunem are o capacitate de încărcare de până la 360W, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în vederea dublării unei rețele de energie principală. Altfel spus, în cazul în care apar erori la sistemul central de alimentare, utilizarea unui generator UPS S2S garantează continuitatea funcționării aparaturii electronice fără a exista întreruperi. Acest lucru este important mai ales în menținerea unei situații optime la nivelul lanțurilor frigorifice, a sistemelor de scanare și încasare și a celor antifurt.

 

Elimină riscul de a rămâne fără sursa de energie

Cu un astfel de mecanism implementat aveți garanția că nu va fi cazul să întrerupeți desfășurarea normală a activităților din cauza unor pene inoportune de curent. Presupune un sistem automat de detectare a întreruperii circulației principale de energie, ceea ce declanșează pornirea imediată acumulatorilor proprii până în momentul în care eroarea de pe sursa principală este rezolvată, în așa fel încât să nu existe discrepanță de timp între cele două procese.

 

Economisește investind în generatoare electrice

O eroare frecventă în cazul companiilor ce nu dispun de un sistem de backup precum generatoarele electrice o reprezintă defectarea aparaturilor conectate, din cauza șocurilor de tensiune la care sunt supuse în momentul reintrării în funcțiune. De aceea, este extrem de important că ciclul normal să nu fie întrerupt, pentru a evita pe cât posibil riscul de a fi nevoiți reachizitionati aparaturi la prețuri cu mult peste cel al generatorului de curent. De asemenea, în cazul magazinelor alimentare, întreruperea circuitului frigorific, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, poate duce la deteriorarea calității alimentelor și, implicit la situația în care sunteți nevoit să le înlocuiți, producând de asemenea costuri semnificative. Nu în ultimul rând, în astfel de situații în care și sistemele antifurt sunt puse pe pauză, există riscul în care indivizi vor încerca să profite pe această bază și să sustragă anumite articole de valoare, fără a putea fi depistați.

Astfel că, investiția într-un generator UPS, nu doar că va fi amortizată în cel mai scurt timp, dar, mai ales, vă va menține afacerea într-un mediu sigur, lipsit de riscuri care să producă lacune considerabile în buget.

Nu găsești produsul pe care îl cauți? Sună acum la 0318 27 27 27 sau folosește