Cum să ai un fast food smart?

Cum să ai un fast food smart?

Pentru ca un fast-food să fie de succes este important ca mâncarea să fie bună și prețul accesibil clienților.

Așa a fost până acum. Pentru a avea un fast-food smart aveți nevoie de mai mult: o gestionare clară a materiilor prime, a costurilor de producție și probabil cel mai important, fluidifizarea cozii la casă.

fast food smart

Tehnologiile moderne ce vă ajută sunt:

  1. Un soft de vânzare ușor de folosit, cu opțiuni one-click ca și produse complexe (burger + cartofi prajiți + cola), eliminare de ingrediente din meniu (burger fără ceapă), adăugare de extraopțiuni la prețuri speciale doar pentru produsul ales (cafea cu extra friscă). Toate operațiunile astea cu un singur click. Clientul pleacă cu o notă de plată clară, cu numărul comenzii și cu bonul fiscal.
  2. Un backoffice, unde se generează producția, puteți urmări prețul de producție, rețete, stocul la materia primă, dar și alte acte de contabilitate primară.
  3. Un ecran pentru bucătărie. Pe acest ecran bucătarul vede exact ce comenzi are de făcut și confirmă terminarea comenzii. Ecranul interactiv are niște avantaje semnificative în procesul de fluidifizare. Folosind aplicația S2S Imperial Bar – modulul bucătărie de pe Android Tv, bucătarul poate vedea până la opt comenzi în paralel, ce ajută enorm la planificarea preparării. În plus, sistemul schimbă culorile comenzilor, în funcție de timpul scurs de la preluare.
  4. Un ecran pentru zona clienți. Clientul oricum are de așteptat câteva minute până e gata burgerul lui preferat…dar dacă știe că e anunțat, deja timpul trece mai repede. Folosind S2S Imperial Bar – modulul afișaj client de pe Android Tv clientul știe exact când să vină la pult după produse, astfel nu deranjează pe cei care stau la coadă.
  5. Un kiosk self-order! Sau mai multe! Este acel robot de preluare a comenzilor care face diferență! Clientul comandă singur produsele dorite și poate plăti direct cu cardul la robot. Nu il grăbește nimeni și nu stă la coadă. Metoda cea mai simplă de a comanda produsele dorite. Angajatul ideal într-o lume agitată. Disponibil în varianta desktop (se pune pe pult) sau standalone (are picior propriu)
Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?