Ajutăm afacerile să crească

De la programele pe care le dezvoltăm, până la pachetele avantajoase de soluții hardware, ne adaptăm pentru a crea valoare.

Cine suntem?

Am pornit de la un simplu program de facturare, pe care l-am îmbunătățit continuu prin feedbackul proprietarilor de afaceri. În timp, programele dezvoltate de S2S Technologies s-au diversificat, oferind module diverse, adresate sectorului retail sau HoReCa. Astfel, oferim un pachet de soluții complete, care integrează software performant, echipamente fiabile, preconfigurate și testate, completate de suport tehnic.

Ce facem?

Sistemele software Imperial oferă soluții complete pentru administrarea eficientă și exactă a operațiunilor de vânzare, contabilitate primară și gestiune. Având funcționalități adresate magazinelor de orice tip (alimentar, vestimentar, piese auto etc.), barurilor și restaurantelor, hotelurilor și service-urilor de mai multe tipuri, programele Imperial optimizează procesele de lucru, reduc timpul de operare și elimină erorile umane și furtul.

Alătură-te rețelei de parteneri S2S

Am creat cel mai performant pachet de soluții de gestiune, pentru a le oferi distribuitorilor și clienților noștri cea mai bună modalitate de a-și dezvolta afacerea.

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?