Echipamente + soft magazin la 4449 lei

Echipamente + soft magazin la 4449 lei

Echipamente + soft magazin la 4449 lei,pachet sistem POS compus din:

– All in one ZT-4125 True Flat 8G RAM + 128 G SSD( All in One cu touchscreen capacitiv este gândit pentru utilizare în comerț , acolo unde este necesară viteza de lucru și fiabilitate. Carcasa exterioara este construită din aluminiu vopsit în culoare neagră. Sistemul este echipat cu procesor Intel Celeron J4125 Quad Core ce asigură o funcționare silențioasă deoarece nu este necesară folosirea ventilatoarelor, care se știe că sunt surse de zgomot importante.)
– Display client 2 rânduri(Permite afișarea mai vizibilă și elegantă a informațiilor de pe bon (denumire, preț, mesaje publicitare).
Scanner cod bare Datalogic QW 2120(este un produs entry level creat special pentru citirea codurilor de bare lungi și trunchiate ce sunt comune în câteva locuri din lume).
Sertar metallic HS-330E(Se poate conecta la orice casa de marcat sau imprimanta fiscala. Funcționează și în mod independent, acționat doar din cheie mecanic/electric).
Licenta Windows 10 IOT
– Licenta Imperial POS & Retail PRO – pe UN AN

Produse disponibile din stoc. TVA inclus în preț. Oferta în limita stocului disponibil.
Softul vine gata instalat și configurat. Suport  remote și telefonic inclus 30 zile, după care poți încheia abonament de suport la doar 50 lei + tva / lună
Transportul nu este inclus.

Comandă acum: Tel: 0318 27 27 27 WhatsUp: 0732 727 727 Email: office@s2s.ro
pos complet cu soft magazin

 

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?