Acest software a fost special conceput pentru automatizarea a nenumărate proceduri care îngreunează bunul mers al lucrurilor.

Identificarea produselor devine o sarcină mult mai puțin complicată care nu durează mai mult de câteva secunde. De asemenea, se pot emite documentele de vânzare, de la bonuri fiscale, până la facturi, chitanțe etc.

Sincronizarea facilă cu orice tip de platformă pe care se construiesc magazinele online este avantajoasă, iar evidența stocurilor este mult mai ușor de ținut. Rapoartele se emit în timp real, astfel încât toți utilizatorii să știe în orice moment care este stadiul cu privire la produsele sale.

Descarcă demo
 

Programul de gestiune vine ca un răspuns la nevoile clienților și are scopul de simplificare a proceselor migăloase care necesită mult timp. Derularea activității devine mult mai simplă!

Timp economisit

Programul de gestiune vine ca un răspuns la nevoile clienților și are scopul de simplificare a proceselor migăloase care necesită mult timp. Derularea activității devine mult mai simplă!

 

Libertate

Timpul este prețios și cu toții ne dorim să evităm procedurile care nu permit o bună desfășurare a procedurilor necesare. Economisiți timp și știți în permanență situația stocurilor prin intermediul softului de gestiune de la S2S Technologies.

 

Comenzi livrate rapid

Programul de gestiune a stocurilor asigură mai multă libertate pentru toți abonații datorită faptului că se pot concentra pe diferite activități, iar procedurile derulate sunt mai fluente, fără să fie îngreunate de sarcini complexe.

 

Mai multă precizie

Afacerile care folosesc software-ul de gestiune asigură clienților condițiile ideale de a cumpără produsele comercializate, iar prin oferirea unor servicii de înaltă calitate se facilitează cucerirea publicului și fidelizarea acestuia.

 

O mai bună organizare

Business-urile mici și mari pot avea pierderi mari dacă nu își gestionează stocurile așa cum se cuvine, iar software-ul pe care îl propunem asigură mai multă precizie la fiecare comandă. Marfa se scanează simplu și rapid la recepție, urmând ca mai apoi să poată fi monitorizată fără probleme.

 

Pentru ca orice business să își atingă potențialul în materie de succes, înainte de toate, trebuie să fie cât mai bine organizat, iar programul de gestiune de la S2S Technologies reprezintă cel mai bun punct de plecare.

 
 
 
 

Managementul stocurilor – pentru o muncă mai ușoară

Acest software a fost special conceput pentru magazine si business-uri, indiferent de domeniul in care își derulează activitatea. Toate acestea au numai de câștigat folosind software-ul nostru de gestiune a stocurilor. Distribuție, producție, retail, logistică, acestea sunt doar câteva dintre domeniile care pot fi simplificate cu ajutorul acestui software.

Costurile implicate sunt minime în raport cu beneficiile asigurate, și în plus, nu te costă nimic să testezi software-ul pentru a te convinge de utilitatea sa. S2S Technologies poate fi partenerul ideal pentru toți cei care își doresc să atingă cele mai mari performanțe cu propriul business. Foarte ușor de folosit, software-ul poate fi văzut ca unealta potrivită pentru toate afacerile. Este ușor sa descoperi toate avantajele sale și merită sa îl testezi chiar acum!

Contactează-ne

Nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție cu informații la telefon, pe e-mail sau la sediul magazinului nostru. Vizitează pagina de contact.

Vizitează magazinul online

Rapid, accesibil și ușor de folosit. Încearcă aplicația și convinge-te!

Alege aplicația de care ai nevoie și vezi cum poate fi de folos afacerii tale.

 
 
POS & Retail Bar & Restaurant Hotel & Rooms Service & Repair
Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?