Modificări legislative 2018 – case de marcat fiscale

Modificări legislative 2018 – case de marcat fiscale

Modificări legislative 2018 – case de marcat fiscale,modificări importante legete de sistemul de licențiere.

Conform art 18 alin(6) din Hotărârea de Guvern nr. 804 din 08.11.2017 :

“(6) Programele de aplicație externe interfațate cu aparatele de marcat electronice fiscale prevazute :
La art.17 lit.a), b), e) si f) trebuie să fie înregistrate în Biblioteca Națională de Programe prevazută de Hotărârea Guvernului nr.1621 / 2003 pentru organizarea și funcționarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, cu modificările și completările ulterioare, specificând datele de identificare a aplicației, precum și modelele de echipamente fiscale omologate cu care se interfațează.”
Având în vedere modificările legislative care impun condiții noi cu privire la aparatele de marcat electronice fiscale (AMEF)
Și necesitatea ca programul software să fie avizat de Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatica ICI – București, acordul de licență se modifică astfel:
1. Pentru actualizarea aparatelor de marcat electronice fiscale la noile reglementări legale, Vega WebSolutions S.R.L. vă pune la dispoziția dvs. varianta nouă a aplicației S2S Technologies – Imperial Pos & Bar versiunea 2.0.0.1, platforma Windows – compatibil cu anumite case conforme cu noua legislație – pentru care beneficiarul este acord să achite prețul de 270 lei tva inclus pentru fiecare aparat de marcat electronic fiscal, ce funcționează în regim de imprimantă fiscală (împreună cu softul de gestiune S2S).
Verificați lista caselor de marcat si imprimantelor fiscale compatibile!
2. Având în vedere că orice update adus programului software care face obiectul prezentului acord de licență este supus reavizării de către Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatica ICI, cu suportarea costurilor aferente, începând cu versiunea 2.0.0.1, după update-ul al cărui cost este de 270 lei, beneficiarul va putea opta între a utiliza softul de gestiune S2S pentru noile AMEF fără update, sau de a beneficia de update cu condiția plății unui preț de 200 lei/an/punct de lucru tva inclus, preț ce se poate modifica în viitor.

Modificările NU SE APLICĂ pentru versiunea anterioară 2.0.0.1. Se vor aplica doar în momentul în care schimbați casa de marcat cu noile modele, neincluse în licența originală.

OBSERVAȚII
1. Softul de gestiune oferit de S2S Technologies, V.2.0.0.1 este înscris la ICI București. Este primul soft al unui producător membru al Patronatului comercianților și servisanților caselor de marcat avizat.
2. Puteți verifica orice soft dacă este legal sau nu direct pe siteul ICI pe casedemarcat.ici.ro

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?