Politica de retur

Politica de returnare/upgrade produse

În cazul în care nu se specifică altfel în licența de utilizare al programului respectiv, veți beneficia UN AN de zile de la data emiterii licentei la toate versiunile noi apărute, prin upgrade automat sau manual al programului cumpărat. Aceasta NU și pentru modulele noi apărute.

Înainte de a achiziționa oricare program, vă rugăm să descărcați versiunea demonstrativă a programului. Acestea versiuni demonstrative au toate funcționalitățile/modulele programelor incluse, fără însă a putea fi folosite în mod nominal (de ex. nu puteți emite documente doar de pe o firmă de test).

Prin achiziționarea programului dvs. declarați că ați descarcat, instalat și testat programul respectiv (versiunea demo), ați testat toate modulele care vă interesează și sunteți mulțumit de modul de lucru al acestui program. În cazul apariției oricărei erori de programare, aceasta va fi remediată într-o nouă versiune.

Programul este furnizat ca atare. Acordul de licență nu conferă utilizatorului dreptul de a pretinde nici un fel de facilitați/servicii suplimentare gratuite (dar poate constitui obiectul unui contract de personalizare al programului), incluzind, dar fără a se limita la: asistența tehnică, întreținere, actualizări, adaptări, dezvoltări specifice, versiuni noi sau migrări la alte variante ale programelor.

Nicio informație, lămurire sau sfat acordate verbal sau în scris de către SC Vega WebSolutions SRL, distribuitorii săi, agenții sau salariații săi nu poate constitui obiectul unei garanții.

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?