Sistem gogoașă

Sistem gogoașă

De ce să lași clienții să aștepte? dă-le câte o gogoașă,sistem ce vine în completarea afișajului pentru client.Ai un fast-food, gheretă cu terasă, parcare sau alt loc de servire cu terasă mare? Vinzi produse ce au nevoie de timp de preparare? În acest caz ai nevoie de sistemul de gogoși!
gogoasa

Sistemul de gogoși vine în completarea afișajului pentru client pentru Android, practic un ecran pe care vezi produsele în preparare și cele finalizate.Receptor “Gogoașă”.” Gogoșile” sunt folosite pentru a fi înmânate clienților când comandă ceva ce nu se face pe loc. Prin intermediul lor sunt anunțați când comanda e gata. Se folosesc îndeosebi în localuri de tip fast food sau acolo unde comanda se face la tejghea.

Cum funcționează?

Dacă prepari ceva bun, necesită timp. De exemplu faci un platou cu de toate. Dacă știi că durează, apeși butonul de gogoașă pe ecran înainte de emiterea bonului fiscal.De ce să lași clienții să aștepte? Dă-le câte o gogoașă!

Gogoașa va fi programată automat cu numărul comenzii. Acest număr se regăsește și pe bonul fiscal. Dă gogoașa clientului. Ai rezolvat mai multe probleme din start:
– clientul tău are acum o jucărie, astfel timpul trece mai repede, i se pare că a durat mai puțin prepararea comenzii
– gogoașa vibrează și sună, sau doar luminează (în funcție de setări) atunci când e gata comanda.


La confirmarea comenzii din ecranul de bucătărie automat se apelează și gogoașa. Fiind pe frecvență radio, distanța de apelare poate fi și de câteva sute de metrii.

 

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?