Suport

Toate întrebările

Conectare DVR la S2S POS

Afișarea conținutului bonului fiscal pe DVR

Cine are dreptate, clientul sau vânzătorul? Acum poți găsi rapid răspunsul, folosind înregistrarea video. Deoarece softul tău de gestiune știe să trimită informațiile de pe bonul fiscal direct către dvr, poți căuta direct înregistrarea respectivă pe baza numărului bonului. De ce nu, poți căuta și pe baza denumirii articolului, sau a sumei bonului fiscal. Technologia te ajută!

Ce ai nevoie?

În primul rând ai nevoie de un dvr care are protocolul POS implementat în meniu. Noi am testat cu DVR HDCVI Dahua Wiz Sense XVR5104HS-I2.
Mai ai nevoie de o licență S2S POS, varianta PRO. Această opțiune este oferit doar în varianta PRO. Versiunea minimă v.2001- 3.4.0

Ce ar trebui să vezi pe ecranul de la dvr?

Peste filmarea de la cameră, ca și o subtitrare o să apară conținutul bonului fiscal, în timp real, direct în momentul scanării.

Ai înțeles ideea..acum hai să facem setările necesare

În S2S BackOffice: la meniul fișier / setări generale / pos
IP dvr pos
Introdu IP-ul DVR-ului și IP-ul POS-ului. IP-ul de la POS se salveaza LOCAL pe fiecare pos. Dacă ai mai multe puncte de încasare, verifică ca fiecare să aibe număr de pos unic. (Pos 1, Pos 2…)

De pe DVR:
În meniul POS se setează protocolul General, modul de conexiune TCP_CLIENT, tip și portul 1100. Pos info trebue să fie bifat pentru a vedea informațiile live, altfel doar se salvează. Restul setărilor țin doar de aspect.  În plus, în meniul Storage se bifează salvarea datelor pe canalul POS. Dacă ai mai multe puncte de vânzare, pentru fiecare pos se setează alt canal.
pos text in dvr

 

 

 

Întrebări similare

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?