Suport

Toate întrebările

Metode de adăugare Z în raportul de gestiune

Adăugarea automată a Z-ului în raportul de gestiune

Opțiune disponibilă în v.2001-182

Z-ul poate fi adăugat automat de pe fiecare POS în parte în raportul de gestiune. Pentru a seta varianta de adăugare, se intră la fișier – setări generale – casa marcat.
adaugare z in raportul de gestiune

Opțiuni disponibile la tipărirea Z-lui fiscal:

  1. Nu se adaugă automat Z-ul în raportul de gestiune. În acest caz se adaugă manual valorile. Verificați dacă valoarea stocului este corect! Este posibil să aveți bonuri pierdute, din multiple cauze.
  2. Z-ul se adaugă automat în raportul de gestiune, defalcat pe cote tva din casă. Valorile sunt cele returnate de casa de marcat. Această opțiune nu este disponibilă pentru toate casele de marcat! Verificați dacă valoarea Z-ului  este identic cu raportul de vânzări! Este posibil să aveți bonuri pierdute, din multiple cauze.
  3. Se adaugă automat valorile conform raportului de vânzări. Raportul de gestiune se scade exact cu valoarea din raport, astfel stocul va fi egal cu raportul de gestiune. În cazul în care Z-ul din casa de marcat este mai mic, înseamnă ca aveți bonuri netipărite, sume pentru care se emite un bon manual, astfel încât valoare Z-lor să fie egale.

 

Întrebări similare

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?