Suport

Toate întrebările

Pe ce perioadă este valabilă licența?

Licența este valabilă pe perioadă nelimitată/un an (condițiile generale de licență sunt afișate în momentul instalării aplicației).

Conform art 18 alin(6) din Hotararea de Guvern nr. 804 din 08.11.2017 :

„(6) Programele de aplicatie externe interfatate cu aparatele de marcat electronice fiscale prevazute la art.17 lit.a), b), e) si f) trebuie sa fie inregistrate in Biblioteca Nationala de Programe prevazuta de Hotararea Guvernului nr.1621 / 2003 pentru organizarea si functionarea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica – ICI Bucuresti, cu modificarile si completarile ulterioare, specificand datele de identificare a aplicatiei, precum si modelele de echipamente fiscale omologate cu care se interfateaza.”

Avand in vedere modificarile legislative care impun conditii noi cu privire la aparatele de marcat electronice fiscale (AMEF) si necesitatea ca programul software sa fie avizate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica ICI – Bucuresti, acordul de licenta se modifica astfel:

1. Pentru actualizarea aparatelor de marcat electronice fiscale la noile reglementari legale, Vega WebSolutions S.R.L. va pune la dispozitia dvs. varianta noua a aplicatiei S2S Technologies – Imperial Pos & Bar versiunea 2.0.0.1, platforma Windows – compatibil cu anumite case conforme cu noua legislatie – pentru care beneficiarul este acord sa achite pretul de 270 lei tva inclus pentru fiecare aparat de marcat electronic fiscal, ce functioneaza in regim de imprimanta fiscala (impreuna cu softul de gestiune S2S). Verificați lista caselor de marcat si imprimantelor fiscale compatibile!

2. Avand in vedere ca orice update adus programului software care face obiectul prezentului acordu de licenta este supus reavizarii de catre Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica ICI, cu suportarea consturilor aferente, incepand cu versiunea 2.0.0.1, dupa update-ul al carui cost este de 270 lei, beneficiarul va putea opta intre a utiliza softul de gestiune S2S pentru noile AMEF fara update, sau de a beneficia de update cu conditia platii unui pret de 200 lei/an/punct de lucru tva inclus, pret ce se poate modifica in viitor.

Modificarile NU SE APLICA pentru versiunea anterioara 2.0.0.1. Se vor aplica doar in momentul in care schimbati casa de marcat cu noile modele, neincluse in licenta originala.

OBSERVATII
1. Softul de gestiune oferit de S2S Technologies, V.2.0.0.1 este inscrisa la ICI Bucuresti. Este primul soft al unui producator membru al patronatului comerciaantilor si servisantilor case lor de marcat avizat.
2. Puteti verifica orice soft daca este legal sau nu direct pe siteul ICI pe casedemarcat.ici.ro

 

Întrebări similare

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?