Suport

Toate întrebările

Trimiterea avizelor între punctele de lucru

Trimiterea avizelor între punctele de lucru

Avizele emise cu aplicația de gestiune S2S pot fi trimise automat prin serverul nostru între punctele de lucru. Această opțiune este foartă utilă atunci, când se trimite marfă de la sediu la punctele de lucru, sau chiar între punctele de lucru. Această opțiune este disponibilă pe bază de abonament lunar. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

Setări necesare:

 1. Definim punctele de lucru ca și clienți. La fiecare punct de lucru se întroduce numărul punctului de lucru la câmpul “Card Id”. (1,2…)
  aceste coduri le veți găsi în anexa contractului pentru acest serviciu.
  cod punct de lucru
 2. La meniul date fixe / licențe android și api întroduceți codul de sincronizare primit și apăsați salvare
  cod sincronizare avize
 3. Pe ecranul principal apăsați butonul de actualizare licență. Dacă licența este valabilă va apărea perioada de valabilitate
  licenta avize
 4. La meniul extra / trimitere-recepționare produse apăsați pe butonul de setări și alegeți gestiunea locală din listă. Lista este predefinită, nu puteți modifica. În cazul în care aveți un nou punct de lucru, ne contactați, noi introducem acest punct de lucru și veți primi un cod de gestiune nouă.
  gestiune la aviz

Emiterea avizului

 1.  Se emite avizul către unul din punctele de lucru. avizul se salvează/tipărește.
  trimitere avize - salvare aviz
 2.  După salvarea avizelor, acestea se trimit pe serverul de sincronizare. Operațiunea se face de la meniul extra/trimitere-recepționare documente.
  Apăsați pe butonul de refresh. O să apară automat toate avizele emise către punctele de lucru, dar nu mai vechi de o lună. Alegeți avizul din listă și apăsați pe trimitere.
  lista avize punct lucru
  * Dacă trimiteți de mai multe ori un aviz nu este o problemă. Avizul se importă o singură dată. Dacă vreți să re-importați un aviz(ați mai modificat ceva produse), acesta trebuie șters din meniul facturi / listă facturi recepționate (cu tot cu nir-ul aferent) la punctul de lucru de destinație, după care se importă din nou.

Recepționarea avizelor la punctul de lucru

 1.  Pentru recepția avizelor la punctul de lucru accesați meniul extra/trimitere-recepționare documente și apăsați butonul de descărcare. Atât. Avizele se importă automat, la fel se generează și recepțiile. Recepțiile se salvează automat în format pdf.
  descarca avize din cloud
 2. Pentru a tipări recepțiile (NIR-ul), apăsați butonul de tipărire. Se va deschide un director cu toate documentele pentru tipărit, organizat după dată. După tipărire, opțional puteți șterge aceste fișiere.
  tiparire nir

 

Întrebări similare

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

  Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
  Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?