Termeni și condiții

www.s2s.ro, precum și toate produsele comercializate pe acest site sunt proprietate a Vega WebSolutions SRL din Arad, înregistrată RO17965960, J02/1681/2005. Toate produsele sunt însoțite de factură și licență de utilizare.

Detalii importante despre licențe

Este important, ca înainte de orice tranzacție pe website-ul www.s2s.ro, să consultați politica noastră referitoare la licențe:

Detalii cumpărare

1. Despre produse

Toate produsele de pe acest site au o secțiune de prezentare și una de documentație, secțiuni din care puteți să aflați amănunte despre caracteristicile produselor noastre.

La fiecare produs sunt prezentate atât cerințele soft/hardware necesare, cât și prețul pentru fiecare modul. Toate prețurile prezentate conțin toate taxele, inclusiv TVA. Dvs. veți plăti exact prețurile afișate, fără alte taxe ascunse.

2. Cine poate cumpăra de pe acest site

Majoritatea produselor hardware sau software vândute pe siteul www.s2s.ro sunt destinate persoanelor juridice cu profilul magazine, restaurante, service, sala finess etc. Din acest motiv facturarea și livrarea produselor se face EXCLUSIV către persoane juridice. Pentru achiziționarea produselor de pe acest site, trebue să faceți comanda doar ca persoană juridice. Nu trimitem colete și nu facturăm către persoanelor fizice! În cazul în care doriți achiziționarea de produse pe persoană fizică puteți face doar personal la magazinul nostru și doar pentru echipamente și consumabile, pe bază de bon fiscal.

3. Licența de utilizare a produselor

În momentul instalării, veți putea citi condițiile de licență detailate pentru fiecare produs în parte. Citiți cu atenție aceste condiții! O dată cu instalarea programului, agreeați că sunteți de acord cu condițiile de licență ale produsului respectiv. Dacă nu se specifică în mod clar, licența de utilizare este pe perioadă nelimitată, fără a fi nevoie de taxe lunare/anuale suplimentare. Toate licențele emise sunt nominale și netransmisibile.

4. Politica de returnare/upgrade produse

În cazul în care nu se specifică altfel în licența de utilizare al programului respectiv, veți beneficia UN AN de zile de la data emiterii licentei la toate versiunile noi apărute, prin upgrade automat sau manual al programului cumpărat. Aceasta NU și pentru modulele noi apărute.

Înainte de a achiziționa oricare program, vă rugăm să descărcați versiunea demonstrativă a programului. Acestea versiuni demonstrative au toate funcționalitățile/modulele programelor incluse, fără însă a putea fi folosite în mod nominal (de ex. nu puteți emite documente doar de pe o firmă de test).

Prin achiziționarea programului dvs. declarați că ați descarcat, instalat și testat programul respectiv (versiunea demo), ați testat toate modulele care vă interesează și sunteți mulțumit de modul de lucru al acestui program. În cazul apariției oricărei erori de programare, aceasta va fi remediată într-o nouă versiune.

Programul este furnizat ca atare. Acordul de licență nu conferă utilizatorului dreptul de a pretinde nici un fel de facilitați/servicii suplimentare gratuite (dar poate constitui obiectul unui contract de personalizare al programului ), incluzind, dar fără a se limita la: asistența tehnică, întreținere, actualizări, adaptări, dezvoltări specifice, versiuni noi sau migrări la alte variante ale programelor.

Nicio informație, lămurire sau sfat acordate verbal sau în scris de către SC Vega WebSolutions SRL, distribuitorii săi, agenții sau salariații săi nu poate constitui obiectul unei garanții.

5. Modalități de plată a produselor

Puteți achiziționa programele:

– ONLINE, cu card debit/credit, Visa, Visa electron, Mastercard sau Maestro. Acceptăm urmatoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit comanda dvs. va fi procesată imediat.

– Pe baza proformei trimise, prin ordin de plată, virament, mandat poștal

– Ramburs la ridicarea coletului, prin curierat (depinde de locație)

6. Cum și când veți beneficia de produsele cumpărate?

În scurt timp după confirmarea plății veți primi cheia de activare a produselor prin email. Dacă ați cerut, produsele vor fi livrate și prin curierat. (mapă prezentare, factură, licență)

7. Cum plătesc ONLINE de pe acest site?

Vega WebSolutions SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plată on-line ale www.EuPlătesc.ro. În acest fel, putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată on-line.

Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând 3 pași:

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 128 biți. Mai multe informații sunt disponibile in rubrica “Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?”.

Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către Vega WebSolutions SRL, nici de către EuPlătesc. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, Vega WebSolutions SRL și EuPlătesc nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs.

Dacă adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea meniului de la sfarșitul formularului. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând “Pasul urmator”.

Daca ați ales metoda de plată “Card credit/debit” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlătesc, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran va afișa un mesaj de mulțumire pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

8. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de EuPlătesc. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Microsoft, Windows,Vista, Adobe sunt mărci  înregistrate ale proprietarilor. Alte produse și denumiri de companii pot fi mărci înregistrate și/sau mărci de servicii ale proprietarilor lor. S2S Software Systems Technologies, este o marcă înregistrată Vega WebSolutions. Reproducerea parțială sau totală al oricarei parți text, imagine sau orice altă sursă de pe acest site se pedepsește conform legislației in vigoare.

Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?
Formular

    Completează formularul de alături și echipa S2S îți va răspunde cât mai rapid posibil:
    Nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai?